Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι Είμαστε

Το ανθρώπινο δυναμικό του Τμήματος Συνεδρίων της N.G.Med S.M.P.C. αποτελείται από έμπειρο προσωπικό ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ανάγκες της διοργάνωσης ενός συνεδρίου. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα χαρακτηρίζουν κάθε μέλος της ομάδας μας. Παράλληλα, η διαρκής εκπαίδευση και η ενθάρρυνση του ερευνητικού πνεύματος και της συλλογικότητας -βασισμένες πάντα στην εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία καθιστούν την ανθρώπινη συνταγή μας αξεπέραστη.

Η φιλοσοφία μας

Εξειδίκευση στα επί μέρους - πληρότητα στο σύνολο.

Αbove the line, below the line, promotion, εκδόσεις, πολιτική επικοινωνία, ταξίδια, διοργάνωση συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, είναι τα αντικείμενα στα οποία ειδικεύονται οι εταιρίες του Ομίλου. Όλα, όμως, έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την επικοινωνία. Κάθε project, ανεξάρτητα από το budget του, χρειάζεται συνολική αντιμετώπιση για να αποδώσει στο μέγιστο.
Αυτό ακριβώς προσφέρουμε.

Αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

- Σχεδιασμός και οργάνωση συνεδρίου
- Σχεδιασμός προώθησης, προβολής, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων
- Πλήρης γραμματειακή υποστήριξη σε όλες τις φάσεις των εργασιών του συνεδρίου
- Κρατήσεις δωματίων, μεταφορές προσκεκλημένων Ομιλητώ
- Κοινωνικές εκδηλώσεις
- Πλήρεις οικονομική υποστήριξη σε όλες τις φάσεις του συνεδρίου

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2108084104